GRATIS E-BOOK

Praktische tips en inspiratie, die je vandaag nog kan toepassen.

Heb jij problemen, klachten en/of zorgen over je kind?

Ben jij de ouder die zijn kind ziet, en weet dat er hulp nodig is om te situatie te verbeteren? Gun jij je kind een gelukkig leven en begeleid jij je kind hierbij het liefst zélf?

-> Vul hier (rechts op de homepage) je contactgegevens in en ontvang het gratis E-book met 60 blz. overvloedig veel praktische tips en inspiratie, die je vandaag nog kan toepassen.

Wil jij je kind zélf kunnen laten opbloeien?

Onderweg op jouw avontuurlijke reis als ouder merk je dat er wat scheurtjes, beurse plekken en rimpelingen ontstaan zijn en laat je kind jou nu zien dat hij niet gelukkig is. Jij hebt er alles voor over om je kind weer levenslustig, stralend, blij en gelukkig te laten zijn. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek ( 30 min.) ontdek jij wat een samenwerking je oplevert.

Wat doe je met een appelboom, waarvan de appels niet goed groeien? Dan verzorg je de boom, toch? Je snoeit misschien wat takken, je bemest de boom of geeft het water, waardoor er ruimte komt voor licht en groei.

De metafoor van de appelboom kan jij op jezelf gaan toepassen.

Jouw kind laat je zien waar jij mag snoeien (loslaten), waar je meer over kan leren en wat hij jou graag wil vertellen, zodat je meer inzicht krijgt op wat jullie nodig hebben. Het zorgt ervoor dat je kind, je zelf en jullie gezin ruimte krijgen voor meer plezier, harmonie, vertrouwen en geluk. Jullie kunnen met meer vertrouwen opbloeien. Deze verrijking gun ik jou én je kind. In een vertalingstraject kom je bij de kern, waar ik jou tijdens het proces graag bij begeleid.

Drie keer gratis aanbod op een rij en de laatste stap zet jij

Heb jij meer me-time nodig en lijkt een stok achter de deur om dit te gaan realiseren, de ideale manier? Ben jij mama van een kind tussen de 0-18 jaar? Dan kun je vrijblijvend één keer gratis een avond 4M’s deelnemen samen met andere mama’s. Eén keer per maand, op donderdagavond, kun je je hart luchten en je samen met gelijkgestemden bezinnen, zodat je er weer tegenaan kunt.

Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek wat een samenwerking voor jullie binnen korte tijd kan betekenen.

Wil je vandaag nog het E-book ‘de liefdevolle ouder’ ontvangen in je mailbox? Af en toe  tips of een inspiratiemail in je mailbox ontvangen? Vul dan hier (rechts op de homepage) je contactgegevens in en ontvang het gratis E-book met 60 blz. overvloedig veel praktische tips en inspiratie, die je vandaag nog kan toepassen.