Hét Maandelijkse Magische Me-time Moment (MMMM) - Groot Geluk Kindercoaching

Maandelijkse Magische Me-time Moment

Dit zijn avonden vol geluksmomenten, die ervoor zorgen dat je tijd voor jezelf hebt. Dit is het beste wat je jezelf én je gezin kunt geven. Jouw welzijn is belangrijk voor iedereen en dat is niet egoïstisch. Op deze avonden laad jij je weer op waardoor de liefdevolle ouder, die je al bent, verder opbloeit.

Samen met elkaar schaamteloos delen wat er speelt. Alle verhalen en emoties passeren de revue en we luisteren naar elkaar, waarbij we tips en adviezen achterwege laten. Vooral dit laatste wordt als erg fijn ervaren. Wij weten dat de wijsheid IN onszelf zit.

Verbinden vanuit het hart

Zo’n avond maken we echt samen tot een hartverwarmende herinnering, wat ons allen verder helpt. Het is een mix van meditatie, visualisatie, geleide oefeningen en onderwerpen die aan bod komen, zoals: wat en hoe vergroot je het zelfvertrouwen van je kind, je kind leren omgaan met emoties, het contact met je kind verbeteren tijdens lastige momenten, etc. Op een lichte, leuke en speelse wijze, heel inspirerend!

Op donderdagavond 22 oktober 2020 is het thema:

… In gesprek met je kind…
Op deze avond komt aan bod hoe en wat ervoor nodig is om wérkelijk contact te maken met stille of juist drukke kinderen. Daar ga ik a.s. MMMM alles over delen, inclusief alle hilarische eigen ervaringen… Ik zal genade loos eerlijk zijn. Daarnaast uiteraard tijd voor jezelf en aandacht om jouw welzijn te vergroten.

Dit zijn voor nu de mogelijke MMMM avonden om aan te sluiten:

data 2020
22 okt
19 nov
10 dec
data 2021
14 jan
11 febr
11 mrt
8 apr
13 mei
10 jun
8 jul
19 aug

Tijd voor jezelf

Weet jij dat tijd voor jezelf het beste is voor jou én je gezin, maar schiet dat in de rad-race van alledag er gemakkelijk bij in? Weet jij dat jouw welzijn belangrijk is voor iedereen én dat dit niet egoïstisch is. Heb jij het gevoel dat je wel wat inspiratie kan gebruiken van andere liefdevolle ouders, maar voel je je daarin alleen staan? Kijk je angst aan en vraag jezelf af: ongeacht of het nu druk is of niet, je dit JUIST om in mijn agenda te zetten? Claim je positie als liefdevolle ouder, omdat het uiteindelijk iedereen ten goede komt.

Weet jij dat de tijd rijp om jezelf meer centraal te stellen. Voel je dat deze manier voor jou de juiste wijze is om aandacht en tijd aan jezelf te besteden? Twee keer ja, dan zit je op deze avonden op de juiste plek.

Wanneer, hoe laat en waar?
De eerstvolgende keer is op 22 oktober van 19.30-21.00u. in Haarlem. De inloop is vanaf 19.15u.

Kostenplaatje?
Kies wat past bij jou en weet dat onderstaand aanbod geldt t/m 20 oktober 2020.

->Een los MMMM is €17,50
-> 5 x MMMM geen €87,50 maar €80,-
-> Alle 10 MMMM én een bonus MMMM geen €175,- maar slechts €155,-, waarbij je er één gratis moment bij krijgt…

Kom je?

Geef even tijdig door, er is plek voor 3p. De eerstvolgende keer is 22 oktober 2020 van 19.30-21.00 in Haarlem.

Je bent welkom,

Liefs Lisa

P.s. Enkele reacties van deelnemers:

 “De 4 M’s zijn voor mij inspirerende mama avonden, waarin Lisa een
mooie balans aanbrengt tussen ervaringen uitwisselen en geleide oefeningen. Ik voel mij daarna rustiger en zie dan weer beter wat voor mij belangrijk is. Waardoor ik thuis een meer ontspannen mama ben.
Froukje Kronenburg

 

Lisa is een bijzonder prettig persoon. Ik ben onlangs voor het eerst naar een 4 m’s avond geweest. Hoewel ik een beetje twijfelde of het wat voor mij zou zijn was dit bij binnenkomst nagenoeg gelijk over. Ik heb het als heel ontspannen ervaren om tijd voor mezelf te maken en even bewust stil te staan bij wat er in mij en in mijn gezin speelt. Pakkende gespreksonderwerpen (luisteren of delen mag beide) maar ook genoeg gelachen, ik heb de volgende avond al in mijn agenda geblokt!
Cynthia Siahaija

Kindertolk® en coach van Groot Geluk Kindercoaching

P.p.s. Ben jij de ouder die zijn kind graag zelf begeleid naar geluk? Onderzoek zelf of ik je ideale match ben qua coach. De coach die jou begeleid, zodat je jouw kind zélf kunt begeleiden naar geluk. Vraag hier het GRATIS E-book aan voor de liefdevolle ouder.

 

Wanneer afstand nemen en loslaten niet meer werkt…

Neemt je kind afstand van je? Stel je voor dat jij als puber een ouder hebt, die te dicht op je lip zit. Dan is een beetje afstand nemen van je kind helpend, om elkaar de ruimte te geven je eigen ding te kunnen doen. De puber is op weg naar zijn eigenheid, zelfstandigheid, en doet dat graag op zijn eigen manier. De puber oefent met het neerzetten van zijn eigen ‘stem’ en probeert dat uit in het echte leven. De puber kan lak hebben tegen bezwaren, daar is hij juist tegen in verzet. Hij gaat het zélf wel experimenteren…

LEES VERDER

Wanneer afstand nemen en loslaten niet meer werkt…
Je kind wil dat je gelukkig bent.

Je kind wil dat je gelukkig bent.

Bij mijn cliënten en om mij heen zie ik dat de maatregelen rondom het corona virus voor iedereen verschillende gevolgen heeft. De werkende ouders kunnen het fijn vinden dat ze iets wezenlijks kunnen doen, om mensen te helpen. Voor de thuiswerkenden kan het fijn zijn om meer samen te zijn met het gezin en de rust ervaren van het ont-moeten. Er zijn ook ouders voor wie deze situatie flinke uitdagingen brengt. Zij raken juist meer uit hun doen, omdat de structuur en de regelmaat wegvalt en men meer op elkaars lip zit. Frustraties en irritaties kunnen sneller om de hoek komen kijken en dan hebben we natuurlijk ook nog de angst en onzekerheid wat dit allemaal teweeg brengt.

Eén ding hebben we gemeenschappelijk:
LEES VERDER

Workshop: ‘Mijn kind mijn spiegel?’

Zit je kind niet lekker in z’n vel? Maak jij je al een poosje zorgen over hem of haar? Erger je je aan je kind en bekruipt je tegelijkertijd een gevoel van schuld en/of schaamte? Denk aan bijv. de (heftige) extreme emoties, de verlatings- of bindingsangst wat zich bv. in afstandelijk of juist claimend gedrag vertaald, ander terugkerend storend gedrag en /of de negatieve houding, het irritante of zorgwekkende spel, zeurende lichamelijke klachten of de (leer)problemen in z’n ontwikkeling, die je kind laat zien?

LEES VERDER

Workshop: ‘Mijn kind mijn spiegel?’
Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

 

Gun jij je kind alle geluk van de wereld, zodat hij tevreden en vrij kan opbloeien? Maar… ziet het er momenteel niet zo rooskleurig uit? Zit je met je handen in het haar en heb je al veel geprobeerd, zonder de gewenste resultaten?  Een kindertolk in Haarlem biedt je een kijkje binnen de relatie wat er onbewust speelt.

Pieker jij je suf en worstel je met vragen over je kind, zoals…

LEES VERDER

Het maandelijkse magische me-time moment (voor liefdevolle ouders).

Iedere dag ben je dankbaar dat je ouder bent, maar soms is dat tegelijkertijd ook een uitdaging. Tijd voor jezelf (me-time) schiet er vaak bij in. Je bent een liefdevolle ouder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en iemand die alle ballen omhoog weet te houden, maar zichzelf haast geen rust en ruimte gunt voor ontspanning. Toch zijn er momenten dat je hier erg naar verlangt. Je vraagt je weleens af of er nog meer is dan alleen dat regelen en organiseren. Waar is het plezier en geluk binnen het gezin?

LEES VERDER

Het maandelijkse magische me-time moment (voor liefdevolle ouders).