Het maandelijkse magische me-time moment (voor liefdevolle ouders).

Iedere dag ben je dankbaar dat je ouder bent, maar soms is dat tegelijkertijd ook een uitdaging. Tijd voor jezelf (me-time) schiet er vaak bij in. Je bent een liefdevolle ouder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en iemand die alle ballen omhoog weet te houden, maar zichzelf haast geen rust en ruimte gunt voor ontspanning. Toch zijn er momenten dat je hier erg naar verlangt. Je vraagt je weleens af of er nog meer is dan alleen dat regelen en organiseren. Waar is het plezier en geluk binnen het gezin?

Je cijfert jezelf regelmatig weg, al weet je best dat een ouder ook ruimte nodig heeft om te kunnen ontspannen. Af en toe lukt het afspreken met een vriend of vriendin, familie of buren en toch lijkt het alsof dit niet voldoet. Alsof er meer nodig is of iets anders.

Waar vind je een plek om tijd en ruimte vrij te maken om je op te laden? Thuis lijkt het alsof je de rust niet kunt vinden. Al probeer je het zo opgeruimd mogelijk te maken, je blijft met onrust in je lijf zitten. De huishoudelijke klussen, de onbeantwoorde berichtjes en andere beslommeringen blijven je (onbewust) bezig houden. De prikkels van buitenaf lijken onophoudelijk aan te houden. Toch heb je behoefte aan rust en ruimte voor jezelf, want dat is wat we meer dan ooit nodig hebben om te weten te komen wat we écht belangrijk vinden, toch?

Verlang jij naar zo ’n plek?
Zou jij het een feestje vinden als er een plek is waar je kunt ont-moeten. Even alleen kunnen ZIJN met andere liefdevolle ouders die hier ook behoefte aan hebben en om te delen wat er op dit moment speelt? Voorbij de taboes, voorbij de lijstjes, voorbij wat juist of niet-juist is, voorbij alles wat moet. Samen lachen, samen huilen, elkaar steunen, aanmoedigen, inspireren en alleen al door samen te ZIJN, het leven vieren! Een maandelijkse streep in de agenda, waar je echt kiest voor jezelf en jezelf kunt zijn.

Ben jij de liefdevolle ouder die op zoek is naar:
*rust en ontspanning
*respect en acceptatie
*tijd en ruimte voor jezelf

In Haarlem is er zo’n plek en jij kunt je aansluiten bij 4M’s.
Hét Maandelijkse Me-time Moment voor Mama’s!
Eén keer per maand op donderdagavond kun jij erbij zijn.

Soms heb je als mama een stok achter de deur nodig om de boel de boel te kunnen laten.Wees niet bang dat jij de enige bent die dit nodig heeft, je bent hierin niet alleen. Kun je een stok achter de deur wel gebruiken? Dan ben ik degene die deze stok wil zijn.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze avonden krijg je de rust & de ruimte om jezelf te zijn, even los van alle rollen die je overdag invult. Je hebt inspiratie en ideeën wat je thuis kunt doen of juist laten, om (samen met je kind) meer plezier en geluk te ervaren. Alles mag en kan er zijn. We delen ervaringen vanuit respect en waardering in een veilige sfeer met andere ouders. We vinden herkenning, aanmoediging en steun bij elkaar. Iedere maand is er een nieuw thema waar de avond om draait. Het is een plek waar je vol energie vandaan komt en na zo’n avond weet je wat belangrijk is.

Waarom organiseer ik deze avonden?
Liefdevolle ouders  hebben enorm veel kracht in zich om alle ballen omhoog te houden. Ik weet dat dit heel lang goed gaat. Totdat er een balletje valt en nog één en nog één… en de noodzaak dat er iets mag veranderen noodzakelijk is. Ik weet dat jij veel kan en ik weet dat jij doorgaat tot het gaatje. Alleen gun ik jou óók harmonie, plezier en geluk. Dat dit allebei kan, heb ik… uiteindelijk…zelf mogen ervaren en dát deel ik graag met jou!

Een persoonlijk bericht van een liefdevolle ouder:

Als deelneemster aan de 4 M’s avonden heb ik al veel positieve ervaringen opgedaan.
Lisa laat mij meteen op mijn gemak voelen door de gezellige knusse sfeer die ze in haar huiskamer creëert, door middel van een kaarsje, kopje thee en een  lekker chocolaatje  🙂 erbij. Ik voel mij veilig bij haar om mij open op te durven stellen in wat er zo allemaal gebeurt in mijn leven als mama. Lisa heeft daar een goede ondersteunende rol in. Haar deskundigheid en levenservaring werkt inspirerend voor mijzelf en in de opvoeding van mijn zoon. Het maakt me bewuster in mijn doen en denken. Ik kijk uit naar de volgende 4 M’s avonden! –Froukje

Hier kun je meer reviews lezen…

Hoe, wie wat waar… worden de Maandelijkse Magische Me-time Momenten gegeven?

Deze momenten geven wij in Haarlem en op de hieronder aangegeven data kun jij aansluiten:
17 sept.,22 okt., 19 nov. , 10 dec.2020,
14 jan., 11 febr., 11 mrt., 8 apr., 13 mei en 10 juni 2021.

We starten om 19.30 en sluiten rond 21.00u af. Er zijn max. 6 plekken vrij en tot de woensdagavond voorafgaande aan het geplande MMMM, kun je je aanmelden t/m 19.00u.

Komt dit precies op het juiste moment en voel jij een JA? Weet je dat dit precies is wat je nodig hebt? Maak je eigen keuze. Kies je voor éénmalige deelname, dan zijn de kosten €17.50. Zeg jij Ja voor 5 maanden achter elkaar, dan betaal je €75,-. Ga jij liever all the way en kies je voor alle 10 de bijeenkomsten samen? Dan betaal je nu vóór 15 september 2020 eenmalig €125,-. Alle kosten zijn all in. Hier kun je je aanmelden en je voorkeur doorgeven.

We hebben heel veel zin om samen magische momenten te creëren, die je kracht en rust bieden, zodat je geluk ervaart.

Liefs Lisa

Kindertolk® en coach van Groot Geluk Kindercoaching

P.s. Heb jij het gratis E-book al ontvangen boordevol inspiratie voor en over de liefdevolle ouder, om je kind zélf te begeleiden naar meer geluk? Hier kun je het E-book aanvragen. Je ontvangt hierna een mail om te bevestigen. Ik wens je er groot(s) geluk mee en ik weet dat je me weet te vinden als je vragen hebt.