GROOT GELUK KINDERCOACHING

Professionele, kortdurende en oplossingsgerichte begeleiding.

KINDERCOACHING

Een gelukkig en fijne relatie met je kind

Je wilt als ouder dat je kind blij en gelukkig is. Je wilt graag een fijne relatie hebben met je kind en ervoor zorgen dat je kind zich veilig bij je voelt om totaal zichzelf te kunnen zijn. Dat is het ideaal plaatje van veel ouders. Wil je dit niet, dan is dit niet voor jou bedoeld.

weglopend-kindDe zorgen en strijd met je kind

Een gelukkig en fijne relatie met mijn kind is het plaatje wat ik voor ogen had. Helaas was de werkelijkheid voor mij toen anders. Mijn kind kampte met emoties. Ze was angstig, boos en gefrustreerd. Ze kon slecht (in)slapen en had veel last van buikpijn. Er was veel strijd en we waren alles behalve gelukkig. Ik, als moeder, had hele andere verwachtingen over de opvoeding en ontwikkeling van mijn kind, waardoor ik veel te veel over mijn eigen grenzen ging.

De strijd, de pijn en de onmacht waarin ik was beland, zorgde ervoor dat mijn relatie met mijn kind allesbehalve rooskleurig was. Ik verlangde naar die goede relatie met mijn kind, waarbij we volledig onszelf zouden kunnen zijn.

Naar een liefdevolle opvoeding

Inmiddels is mijn leven ten goede gekeerd en weet ik precies wat ervoor nodig is om een blij en gelukkig kind te laten opgroeien. Hoe de opvoeding van machtsstrijd naar gezag is veranderd, waardoor de relatie met mijn kinderen liefdevol en warm is. En dit verschil is zo waardevol, dat ik dat graag met je wil delen. In mijn werk als leerkracht en coach help ik ouders en kinderen om de problemen te verhelpen.

Een reactie van een ouder bij wie haar kind problemen had met zijn emoties en met wie ik een aantal gesprekken heb gevoerd gaf aan: ‘‘Ik ervaar een ander kind. Mijn kind slaapt veel beter en gaat weer met plezier naar school.’’

Een andere reactie van een ouder, van wie ik hun kind had gecoacht: ‘‘Ik vind de begeleiding die je aan mijn kind hebt gegeven zo fijn! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel inzichten heb gekregen die ons helpen bij het ondersteunen van mijn kind bij het huiswerk leren en organiseren. Mijn kind is nu beter in staat om hulp te vragen en weet wat hij moet doen om met zijn huiswerk om te gaan. Ook kan mijn kind weer beter omgaan met zijn klasgenoten, waardoor er minder ruzie is.’’

slider-groot-geluk-kindercoaching-2Samenwerken met Groot Geluk kindercoaching

Ik kan helpen in het geval je kind de volgende problemen en/of klachten ervaart:

  • Lichamelijke klachten zoals buikpijn, hoofdpijn, bedplassen, slecht (in) slapen, etc. (zonder medische reden)
  • Stress en/of spanning
  • Een vol hoofd hebben of snel overprikkeld zijn
  • Veel piekeren
  • Gepest worden
  • Moeite hebben om vriendschappen aan te gaan
  • Moeite hebben met concentreren
  • Moeite hebben met leren, plannen en/of organiseren

Ik weet dat jij ook graag kiest voor een fijne en gelukkige relatie met je kind en de problemen graag wil verhelpen. Anders was je allang gestopt met lezen!

Ga met mij de samenwerking aan! Het resultaat is wat jij graag wilt, je kind weer blij en gelukkig laten zijn. Dat je kind weer lekker in zijn vel zit. Dat je kind zich veilig bij je voelt en zichzelf kan zijn, waardoor jullie vol vertrouwen het leven kunnen leiden dat jullie graag willen. Is je kind tussen de 6 en 16 jaar oud? Dan kan ik je kind coachen en jullie ouders begeleiden in Haarlem en omstreken. Is je kind jonger dan 6 jaar? Dan kan ik je kind, samen met jullie ouders, begeleiden. Bij mij thuis in Haarlem, of op locatie, bijvoorbeeld op school, coach ik je kind.

Kindercoaching is laagdrempelig en het gaat hierbij om kortdurende trajecten. Ik werk oplossingsgericht én toekomstgericht. Durf de stap te zetten door om hulp te vragen, zonder je daar vervelend over te voelen. Je laat daarmee juist zien aan je kind dat het heel fijn kan zijn om hulp van anderen te mogen ontvangen, zodat je zelf kunt groeien. En dat je het als ouder ook af en toe niet weet of kunt. Wat heerlijk als je kind mag zien en ervaren dat ook zijn ouders soms een probleem hebben, waarbij zij gaan zoeken naar mogelijkheden voor oplossingen. Dan laat je als ouder juist zien hoe je omgaat met problemen en ben je een voorbeeld voor je kind. Neem het besluit en ga voor de samenwerking met mij. Met als BONUS dat je tips en tops krijgt om het beste uit je kind te halen. Neem nu contact met me op voor een intake gesprek, zodat je de stap zet in de richting van Groot Geluk kindercoaching!