Springen…spannend én leuk…

… waag de sprong en ga uit je comfortzone, lees hieronder meer over kindertolken…

Als ik hele blije kinderen zie, dan zijn ze vaak zó opgewonden dat ze staan te springen. Dan zie ik dat ze écht blij zijn, dat ze bijna uit hun “dak” gaan. Het is alsof ze met heel hun wezen blij zijn en dat ze volop LEVEN. Onze meiden zijn al tieners, maar ook dan is springen nog leuk. En heel mooi om te zien.

Dat opgewonden gevoel is voor mij nog heel herkenbaar. Voor jou ook?

De afgelopen tijd ben ik veelvuldig aan het “springen”. Ik neem een aanloop en spring van een baan mét zekerheid in een onderneming die ik nog bezig ben op te zetten. Heel spannend en tegelijkertijd weet ik dat ik dit wil doen. Ik weet dat ik dit te doen heb, omdat ik zoveel mogelijk kinderen en ouders wil helpen.

Ik ben een gedreven persoon, die vol voor haar doelen en intenties gaat. En mijn doel in dit leven is om kinderen te zien, te begrijpen en op de best mogelijke manier te begeleiden. Al vanaf dat ik klein was, ging ik met kleine kinderen op stap. Ik zie het terug bij één van onze dochters. Ook zij heeft iets met kinderen waar ze heel blij van wordt. En daar zet zij, net als ik, veel voor aan de kant.

In de tijd dat mijn kinderen niet lekker in hun vel zaten, was niets me te gek om hen te helpen. Op de basisschool (waar ik meer dan twintig jaar heb gewerkt), heb ik leerlingen iedere keer weer op de meest liefdevolle manier begeleid om hen verder te helpen ontwikkelen. Door middel van workshops, coaching en kindertolken help ik ouders en kinderen.

Mijn kinderen zijn mijn alles en door mijn leven met passie te leven, geef ik hen het voorbeeld om vol te gaan voor je dromen en verlangens. Dat doen zij ook voor mij. In het gedrag, de ontwikkeling, enz.  van mijn kinderen, dat mij raakt, blijkt steeds een boodschap voor mij te zitten. Ik heb dit stukje bij beetje van mijn kinderen geleerd. En door middel van de training tot kindertolk bij PresentChild® heb ik geleerd op welke manier ik dat kan overdragen aan andere ouders. Welke boodschap heeft jou kind voor jou?

Heb je op dit moment een kind dat ergens last van heeft? Denk eens aan niet of nauwelijks willen eten of drinken, problemen (maakt) met naar bed gaan, inslapen en/of met opstaan, met naar school gaan, met spelen/ samen spelen, of veel boos, bang of verdrietig zijn, heel gevoelig zijn, moeite met leren, etc. En wens je je kind meer geluk, ontspanning en plezier toe?

Ben je nieuwsgierig geworden?
Ben je de persoon die graag zélf zijn of haar kind begeleid?
Ben je de persoon die open staat voor nieuwe ervaringen?

Dan is deze workshop voor jou bedoeld. De workshop is voor ouders, begeleiders, leraren, etc. Voor iedereen die met kinderen werkt. Op woensdag 7 november 2018 van 9.30-11.30u. geef ik de workshop: Kindertolken, wat vertelt je kind je? Het is in de speeltuin ‘De papegaai’, Anna Kaulbachstraat 14a in Haarlem.

Kindertolken is een methode van PresentChild® dat door Janita Venema is ontwikkeld. Deze methode geeft je inzichten om aan de slag te gaan met waar het wérkelijk om gaat. De methode bestaat sinds 1994 en werkt dagelijks bij vele gezinnen.

Durf je te springen?
Weet je dat je hierbij wilt zijn?
Voel je dat je het spannend vindt, maar ben je moedig genoeg om deze keer iets te doen, wat je anders misschien niet zou hebben gedaan?

Lees hieronder de reacties van ouders n.a.v. deze workshop:

‘Het geeft inspiratie én stof tot nadenken’.

‘Ik kwam thuis na deze presentatie én zat vol energie. Ik wilde het heel graag delen met mijn vriend, maar hij bleek niet thuis. Ik was vol opwinding, en baalde dat er niemand was om te vertellen wat ik had gehoord.’

Wil je worden verwonderd?
Wil je verrast worden door je kind?
Wil je het geluk voor je kind?

Weet je dat deze workshop wat voor jou is? Jij kunt deelnemen voor €25,- . Maar er is iets te vieren. Groot Geluk kindercoaching bestaat op 7 november 2018 precies 2 jaar. En ik trakteer graag. Schrijf je je in vóór 1 november 2018, dan geef ik bij elke inschrijving een BONUS kaartje cadeau. Dus grijp je kans en kom gezellig met z’n tweeën, voor de prijs van één. Breng je iemand mee? Geef dit dan door bij de inschrijving.

Kom erbij en meld je vóór 1 november 2018 aan via de link:
https://www.grootgelukkindercoaching.nl/contact/

Je bent van harte welkom,

Lisa Groot

P.s. Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn aanbod en acties om meer geluk voor je kind te creëren?
Of heb je vragen over coaching, kindertolken of mijn werkwijze, mail naar info@grootgelukkindercoaching.nl

P.s. 2 Wil je me op social media volgen? Hier kun je me vinden op facebook:
https://www.facebook.com/grootgelukkindercoaching/