Het maandelijkse me-time moment voor mama’s.

Iedere dag ben je dankbaar dat je mama bent, maar soms is dat tegelijkertijd ook een uitdaging. Tijd voor jezelf (me-time) schiet er vaak bij in. Je bent een mama met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en iemand die alle ballen omhoog weet te houden, maar zichzelf haast geen rust en ruimte gunt voor ontspanning. Toch zijn er momenten dat je hier erg naar verlangt. Je vraagt je weleens af of er nog meer is dan alleen dat regelen en organiseren. Waar is het plezier en geluk binnen het gezin?

Je cijfert jezelf regelmatig weg, al weet je best dat een mama ook ruimte nodig heeft om te kunnen ontspannen. Af en toe lukt het afspreken met een vriendin, zus of buurvrouw en toch lijkt het alsof dit niet voldoet. Alsof er meer nodig is of iets anders.

Waar vind je een plek om tijd en ruimte vrij te maken om op te laden? Thuis lijkt het alsof je de rust niet kunt vinden. Al probeer je het zo opgeruimd mogelijk te maken, je blijft met onrust in je lijf zitten. De stapel wasgoed, de onbeantwoorde berichtjes en andere beslommeringen blijven je (onbewust) bezig houden. De prikkels van buitenaf lijken onophoudelijk aan te houden. Toch heb je behoefte aan rust en ruimte voor jezelf, want dat is wat we meer dan ooit nodig hebben om te weten te komen wat we écht belangrijk vinden.

Verlang jij naar zo ’n plek?
Zou jij het een feestje vinden als er een plek is waar je kunt ont-moeten. Even alleen kunnen ZIJN met andere mama’s die hier ook behoefte aan hebben en om te delen wat er op dit moment speelt? Voorbij de taboes, voorbij de lijstjes, voorbij wat juist of niet-juist is, voorbij alles wat moet. Samen lachen, samen huilen, samen het leven vieren! Een maandelijkse streep in de agenda, waar je echt kiest voor jezelf en jezelf kunt zijn.

Ben jij de mama die op zoek is naar:
*rust en ontspanning
*respect en acceptatie
*tijd en ruimte voor jezelf

In Haarlem is er zo’n plek en jij kunt je aansluiten bij 4M’s.
Hét Maandelijkse Me-time Moment voor Mama’s!
Eén keer per maand op donderdagavond kun jij erbij zijn.

Soms heb je als mama een stok achter de deur nodig om de boel de boel te kunnen laten.Wees niet bang dat jij de enige bent die dit nodig heeft, je bent hierin niet alleen. Kun je een stok achter de deur wel gebruiken? Dan ben ik degene die deze stok wil zijn.

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze avonden krijg je de rust & de ruimte om jezelf te zijn, even los van alle rollen die je overdag invult. Je hebt inspiratie en ideeën wat je thuis kunt doen of juist laten, om (samen met je kind) meer plezier en geluk te ervaren. Alles mag en kan er zijn. We delen ervaringen vanuit respect en waardering in een veilige sfeer met andere mama’s. We vinden herkenning, aanmoediging en steun bij elkaar. Iedere maand is er een nieuw thema waar de avond om draait. Het is een plek waar je vol energie vandaan komt en na zo’n avond weet je wat belangrijk is.

Waarom organiseer ik deze avonden?
Mama’s hebben enorm veel kracht in zich om alle ballen omhoog te houden. Ik weet dat dit heel lang goed gaat. Totdat er een balletje valt en nog één en nog één… en de noodzaak dat er iets mag veranderen noodzakelijk is. Ik weet dat jij veel kan en ik weet dat jij doorgaat tot het gaatje. Alleen gun ik jou óók harmonie, plezier en geluk. Dat dit allebei kan, heb ik… uiteindelijk…zelf mogen ervaren en dát deel ik graag met jou!

Een persoonlijk bericht van een mama:

Als deelneemster aan de 4 M’s avonden heb ik al veel positieve ervaringen opgedaan.
Lisa laat mij meteen op mijn gemak voelen door de gezellige knusse sfeer die ze in haar huiskamer creëert, door middel van een kaarsje, kopje thee en een  lekker chocolaatje  🙂 erbij. Ik voel mij veilig bij haar om mij open op te durven stellen in wat er zo allemaal gebeurt in mijn leven als mama. Lisa heeft daar een goede ondersteunende rol in. Haar deskundigheid en levenservaring werkt inspirerend voor mijzelf en in de opvoeding van mijn zoon. Het maakt me bewuster in mijn doen en denken. Ik kijk uit naar de volgende 4 M’s avonden! –Froukje

Na de zomervakantie kun je je tijdens de volgende avonden aansluiten:
12 sept.,10 okt., 7 nov. , 12 dec.2019,
30 jan., 27 febr., 26 mrt., 23 apr., 21 mei en 18 juni 2020.

Blok jij deze data in je agenda en zeg jij JA tegen jezelf?

Wil jij aansluiten? Je kunt je maandelijks opgeven, door mij vooraf een mailtje te sturen. Je krijgt dan vooraf de informatie en het thema via de mail. De kosten hiervoor zijn €15,- p.p. per keer. Is dit wat je maandelijks in wilt plannen en er helemaal voor gaan? Dan betaal je voor 10 bijeenkomsten €125,-. Ben jij degene die hierover geen twijfel heeft en graag het hele seizoen aansluit? Maak dan de betaling rond vóór 25 juli 2019 dan betaal je slechts €100,- . Hoe kun je dat doen? Mail me terug, dan regelen we de rest.

Liefs Lisa
info@grootgelukkindercoaching.nl
www.grootgelukkindercoaching.nl

P.s. Heb jij het E-book ‘De liefdevolle ouder’ al ontvangen? Daar staat inspiratie voor en over de liefdevolle ouder in, zodat je meer geluk kunt creëren binnen de relatie met je kind. Mail of pb me gerust om deze in je mailbox te ontvangen.