VOOR OUDERS

We houden graag alle ballen omhoog en verliezen daarbij weleens ons zelf uit het oog. Ben jij een ouder van een kind tussen de 0-18 jaar die weleens wat meer tijd voor zichzelf zou willen?

Tijdens het Maandelijkse Magische (gezamenlijke) Me-time Moment (MMMM) nemen we de tijd om te zijn met alles wat er speelt. De druk die we voelen van buitenaf en de taken die van ons verwacht worden, kan ervoor zorgen dat we ons zelf weleens voorbij lopen.

Op deze donderdagavonden nemen we de tijd voor ons zelf en delen we wat er wérkelijk speelt in ons leven. Los van de rollen die we vervullen, de maskers af en lucht geven aan onze harten.

Er is ruimte voor een lach en een traan, meditatie en visualisatie en er is aandacht voor ieders verhaal. Een plek waar je je geborgen voelt, jezelf kunt zijn en je veilig weet.

Zin in?

Neem gerust contact met me op, zodat je weet wanneer je aan kunt sluiten. Laat even weten dat je erbij wilt zijn.

We verwelkomen je graag.

Liefs Lisa

De reacties van deelnemers:

 “De 4 M’s zijn voor mij inspirerende mama avonden, waarin Lisa een
mooie balans aanbrengt tussen ervaringen uitwisselen en geleide oefeningen. Ik voel mij daarna rustiger en zie dan weer beter wat voor mij belangrijk is. Waardoor ik thuis een meer ontspannen mama ben.
Froukje Kronenburg

 

Lisa is een bijzonder prettig persoon. Ik ben onlangs voor het eerst naar een 4 m’s avond geweest. Hoewel ik een beetje twijfelde of het wat voor mij zou zijn was dit bij binnenkomst nagenoeg gelijk over. Ik heb het als heel ontspannen ervaren om tijd voor mezelf te maken en even bewust stil te staan bij wat er in mij en in mijn gezin speelt. Pakkende gespreksonderwerpen (luisteren of delen mag beide) maar ook genoeg gelachen, ik heb de volgende avond al in mijn agenda geblokt!
Cynthia Siahaija