Workshop 10-11-2020: ‘Je kind bloeit op’

 

Heeft je kind problemen met het reguleren van zijn of haar boosheid, angst, faalangst of met zijn verlatings- of bindingsangst en zou jij daar graag de juiste begeleiding in willen bieden? Wil je kinderen helpen die worden gepest of juist pesten. Of het kind dat misschien helemaal geen vrienden heeft. Wil je kinderen helpen, waar hun ouders gaan scheiden, of kinderen met moeilijk gedrag? Begeleid je kinderen graag om zich beter te kunnen concentreren, te leren luisteren of helpen bij leertaken, of wil je ze meer zelfvertrouwen geven? Zie je dat hoog gevoelige kinderen tegen problemen aanlopen en wil je de juiste hulp kunnen bieden, etc.

Of ben jij de persoon die wilt leren omgaan met ouders in een coachings-traject?  Welke vragen je kunt stellen? Ben jij klaar met het harde werken en je kies ervoor om te werken vanuit je hart? Wil jij weten wat je doet en hoe?

Verlang jij ernaar om zélf, op je eigen wijze, te bepalen wat bij je past?

Tijdens de workshop: ‘Je kind in bloei’ krijg je antwoorden, die leiden naar praktische bruikbare tips, inzichten en concrete theorie, die heel logisch voor je zullen zijn. In deze ééndaagse workshop krijg jij handvatten, die je direct in de praktijk kunt brengen. Je leert het kind te verstaan en je leert wat ervoor nodig is om je verlangens te leven en je geluk te bevorderen.

Deze workshop is NIET voor jou als je geen grote betrokkenheid voelt bij kinderen. Je weinig liefde voelt voor het kind en je ervan uitgaat dat macht, strijd en straffen het middel is om tot verandering te komen.

Deze workshop is voor de mensen die ALLES hebben geprobeerd, zonder de gewenste resultaten. Voor ouders en professionals die het kind niets liever ziet stralen en gelukkig zijn. Voor mensen die willen ontdekken wat je kind wenst voor jou.

Ben jij de persoon die graag van betekenis is voor het kind? Wil je kinderen graag helpen of wil je leren omgaan met bepaalde problematiek, waar je tegenaan loopt? Behoed jij je kind het liefst voor wat jij hebt meegemaakt als kind? Help je ouders om met hun kind om te kunnen gaan? Begeleid jij graag je eigen kind zélf naar geluk? Kortom, ben jij de persoon die voorbij wilt gaan aan de  zorgen, problemen, twijfels, vragen en dillema’s?

Je gaat aan de hand van praktische voorbeelden ontdekken wat jij direct kunt inzetten in je dagelijkse leven. Zowel op je werk als binnen je privé relaties. In deze workshop gaan we voorbij de zorgen, problemen en twijfels en vind je vertrouwen, plezier, verbinding, waardering, harmonie en levensvreugde en -geluk. Je leert je kind wérkelijk te verstaan, waardoor je helder krijgt waarmee je aan de slag wilt.

Kinderen spreken van ‘nature’ een andere taal, die ik jou dolgraag wil laten verstaan. Het brengt een positieve ommekeer binnen jullie relatie, die ik jullie beiden gun. 

Wees niet bang, ook jij kunt hiermee zélf aan de slag en weet dat dit voorbij alle opvoedtrucs gaat.

Tijdens de ééndaagse workshop krijg je een kijkje in de keuken van een kindertolk. Je leert de spiegel zélf te hanteren op een wijze die positief doorwerkt voor jezelf en de mensen om je heen. Ben jij nieuwsgierig naar opvoeden voorbij de opvoedtrucs? Het zorgt ervoor dat je aan de slag kunt voor blijvende verbeteringen, zowel voor je kind als jezelf .

Zin in?

In een eerdere, verkorte versie, waren dit een aantal van de reacties:

Ik vond het erg waardevol en leerzaam! Dit moet nu even een plek krijgen, maar wellicht bel ik Lisa wel op om mijn gedachtes eens te delen. Sarah

Hier vind je meer reviews…

Wanneer, hoe laat en waar?

Deze workshop wordt georganiseerd op dinsdag 10 november 2020 van 10.00-16.00u. in Haarlem.

Kostenplaatje?

De kosten zijn €122,- all in. Dat houdt OOK in dat er voor een natje en een droogje wordt gezorgd. Er is plek voor 3 en nu is er nog een plekje vrij voor jou.

De vorige dag op 2 oktober was zo tof dat ik me nu alweer verheug op deze dag. …Enne…  je leven zal op een positieve wijze op zijn kop worden gezet… ik kan niet wachten om samen dit feestje met je te vieren, hier kun je je aanmelden.

Kom je ook?

Liefs,
Lisa Groot
Kindertolk® en coach van Groot Geluk Kindercoaching
www.grootgelukkindercoaching.nl

P.s. In een besloten facebookgroep komen liefdevolle ouders samen, die weten dat het ouderschap je kwetsbaar maakt. Wil jij aansluiten, klik dan hier. Om eens live de magie te kunnen ervaren wat liefdevolle ouders samen je kunt bieden, neem dan hier een kijkje en meld je aan voor de eerstvolgende keer.

P.p.s. Mijn missie is om ouders zélf hun kind te laten begeleiden naar geluk, waardoor jij in je kracht komt te staan. Schrijf je in om het gratis E-book te kunnen ontvangen in je mailbox, als je de bevestigende mail ook bevestigt. Je kunt je hier aanmelden, zodat je veel praktische informatie en ideeën krijgt, waaruit jij zelf kunt kiezen wat past binnen jullie situatie.