Workshop 27-1-2021: ‘Je kind bloeit op’

 

Werk jij ‘binnen’ gezinnen of met (een groep) kinderen? Wil jij het kind verstaan? Staat het kind je na aan het hart? Zou jij het verschil willen maken, zodat je voorbij het opvoeden, voor blijvende verbeteringen gaat zorgen?

Een kindertolk® is een gedragsvertaler, die de stem van het kind verstaat. Op deze dag ga je m.b.v. de methode kindertolken zélf de vertaalslag maken. We gaan voorbij aan de zorgen, problemen, klachten, vragen en/of dilemma’s die je bij je kind ervaart, we gaan voorbij aan het opvoeden. Je leert het spiegelen hanteren van een spiegelexpert.

 

De antwoorden tijdens deze workshop leiden je naar praktische bruikbare tips, inzichten en concrete theorie. Je leert het kind beter begrijpen én werkelijk te verstaan. Je weet zélf wat je te doen staat en hoe je aan de slag kunt in de praktijk om je/jullie geluk te vinden. Kortom, een dag waar we vanuit een natuurlijke flow gaan verbinden met jezelf én elkaar.

 

Deze workshop is NIET voor jou als je geen (grote) betrokkenheid voelt bij kinderen. Je weinig liefde voelt voor het kind en je ervan uitgaat dat macht, strijd en straffen het middel is om tot verandering te komen.

 

Kinderen spreken van ‘nature’ een andere taal, die ik jou dolgraag wil laten verstaan. Het brengt een positieve ommekeer binnen jullie relatie, die ik jullie beiden gun. 

Wees niet bang, ook jij kunt hiermee zélf aan de slag en weet dat dit voorbij alle opvoedtrucs gaat.

 

Tijdens de één-daagse workshop krijg je een kijkje in de keuken van een kindertolk. Je leert de spiegel zélf te hanteren op een wijze die positief doorwerkt voor jezelf en de mensen om je heen. Ben jij nieuwsgierig naar opvoeden voorbij de opvoedtrucs? Het zorgt ervoor dat je aan de slag kunt voor blijvende verbeteringen, zowel voor het kind als jezelf .

Zin in?

Dit is wat je voorgangers hebben gedeeld over o.a. deze workshop,  je kunt het lezen via deze link. 

Wanneer, hoe laat en waar?

Deze workshop wordt georganiseerd op woensdag 27 januari 2021 van 10.00-16.00u. in Haarlem.

Kostenplaatje?

De kosten zijn €135,- all in. Dat houdt OOK in dat er voor een natje, een droogje en lunch wordt gezorgd. Om het optimale resultaat te kunnen waarborgen, is 3p. de max. Nu is dat met de huidige maatregelen nog intiemer met max. 2 p. Alle ruimte om op deze dag in te spelen op dat wat er speelt en vanuit de natuurlijke flow inzichten en praktische vaardigheden op te doen.

Weet jij dat je zélf wilt ervaren wat de methode kindertolken® als voordeel heeft binnen je gezin thuis of op het werk. Voel jij een JA, ik meld me graag aan voor deze workshop.

De vorige dagen waren zo tof dat ik me nu alweer verheug op deze dag. …Enne…  je leven zal op een positieve wijze op zijn kop worden gezet… ik kan niet wachten om samen dit feestje met je te vieren, hier kun je je aanmelden.

Je bent welkom,

Liefs,
Lisa Groot
Kindertolk® en coach van Groot Geluk Kindercoaching
www.grootgelukkindercoaching.nl

P.s. In een besloten facebookgroep komen liefdevolle ouders samen, die weten dat het ouderschap je kwetsbaar maakt. Wil jij aansluiten, klik dan hier. Om eens live de magie te kunnen ervaren wat liefdevolle ouders samen je kunt bieden, neem dan hier een kijkje en meld je aan voor de eerstvolgende keer.

P.p.s. Mijn missie is om ouders zélf hun kind te laten begeleiden naar geluk, waardoor jij het heft in handen kunt nemen. Schrijf je in om het gratis E-book te kunnen ontvangen in je mailbox. Bevestig je  de bevestigende mail ook even… Je kunt je hier aanmelden, zodat je veel praktische informatie en ideeën krijgt, waaruit jij zelf kunt kiezen wat past binnen jullie situatie.