Workshop: 'Mijn kind laten opbloeien'. - Groot Geluk Kindercoaching
Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

Workshop: ‘Mijn kind laten opbloeien’.

 

Gun jij je kind alle geluk van de wereld, zodat hij tevreden en vrij kan opbloeien? Maar… ziet het er momenteel niet zo rooskleurig uit? Zit je met je handen in het haar en heb je al veel geprobeerd, zonder de gewenste resultaten?  Een kindertolk in Haarlem biedt je een kijkje binnen de relatie wat er onbewust speelt.

Pieker jij je suf en worstel je met vragen over je kind, zoals…

“Hoe ga ik om met die strijd tussen mij en m’n zoon over zijn huiswerk? Wat kan ik toch met die verlatingsangst van mijn dochter? Hoe ga ik om met die frustraties en woede aanvallen van mijn kind? Mijn zoon heeft extreem veel last van faalangst, wat nu?  Ik word helemaal gestoord door het luie, en afwezige gedrag van mijn puber. Hoe kan het toch dat ik niet doordring met mijn goedbedoelde adviezen? Hoe krijg ik hem weer in beweging? Wat zorgt er nu toch voor dat mijn kind niet de baas speelt?, etc.”

Herkenbaar?

Heb je al van alles geprobeerd, zonder de gewenste resultaten? Neem jij hiervoor 100% verantwoordelijkheid en ben jij de ouder die er alles voor over heeft, zodat je kind weer lekker in zijn vel zit?

Heb jij de wens om je kind zélf te begeleiden naar meer geluk en vind je het nu lastig om te zien wat je kind nodig heeft? Verlang jij naar een gelukkig kind die de toekomst zonnig inziet en vol vertrouwen het leven aandurft? Wil jij een goede relatie met je kind, waar jullie jezelf kunnen zijn?

Wist je dat:

  • als je kind niet lekker in z’n vel zit, er onbewust iets tussen jullie speelt wat van invloed is.
  • wat jou raakt, ook van jou is.
  • je verbale én non verbale communicatie van invloed is, op de relatie met je kind. De non verbale communicatie speelt een hele grote rol, waar vooral kinderen erg gevoelig voor zijn.

Je ziet bij andere mensen al snel waar de schoen wringt en je bent je bewust dat jij je blinde vlekken zelf niet kunt zien. Je gunt je kind én jezelf iets beters en gaat voor het grote geluk.

Mijn blinde vlek, wát een eye-opener.  Hier werd helder wat mijn kind mij wilde vertellen met haar (onaangename) gedrag. Deze weerspiegeling ging voorbij aan wat ik ooit had kunnen bedenken.  Mijn kind, dat niet lekker in haar vel zat, raakte mij daar waar ik niet kon kijken. Wat mij belemmerde om dat te kunnen zien? Ik wist het niet. Het was een onbewust en ongeliefd deel in mij. Zij raakte me daar, waar niemand mij ooit had kunnen raken.

Adviezen en tips, daar zat ik niet op te wachten. Toch gunde ik mijn kind iets anders. Ik bepaal liever zelf wat goed en nodig is. Ja, ik ben lekker eigenwijs.

Herken je dit?

Toch werd ik mij bewust, dat wat er zich buiten mij afspeelde (mijn ongelukkige kind), ook ín mij aanwezig was. Er zaten echter wat hobbels in de weg om dat te kunnen zien. Mijn kind was de enige die mij daarbij kon helpen. Via een kindertolk, die de boodschap op een methodische wijze vertaald wat er onbewust van invloed is.

Wat doet een kindertolk?

Een kindertolk vertaalt de boodschap van het kind naar de ouder, waardoor er voelbaar van binnen een snaar wordt geraakt. Hierdoor kan je er zélf mee aan de slag.  Je kind blijft in de luwte, terwijl beiden (jezelf én je kind) worden geholpen. Dat maakt de beslissing eenvoudig, toch?

Is je interesse gewekt?

Wees een voorbeeld voor je kind door om hulp te vragen als je het niet meer weet. Jij weet dat er op deze manier kansen en mogelijkheden worden aangeboord, die jij nu nog niet kan zien, maar waarin je gelooft dat het mogelijk is, toch? Ben je, net als ik, graag zelf de supporter van je kind?

Wat kies jij?

Ben jij klaar met de situatie waarin jullie zitten en gun jij jullie beiden meer geluk? Heeft het genoeg energie en tijd gekost om uit te zoeken wat de zorgen, ergernissen, vragen en dilemma’s zouden kunnen wegnemen en heeft dit helaas niet of nauwelijks tot de gewenste resultaten geleverd? Heb je er alles voor over om de situatie te verbeteren? Grijp deze kans.

Tijdens de workshop kun je onder het genot van een hapje en een drankje je vragen en dilemma’s op tafel leggen. Je gaat ervaren wat een kindertolk voor verschil biedt. Na deze workshop kijk je met een andere bril naar je kind. Dat zorgt voor begrip, acceptatie, rust en vertrouwen. Er wordt ruimte gemaakt voor meer plezier en geluk. Een grote stap naar een zonnige toekomst.

Kom je ook?

Op vrijdag 22 november 2019 van 9.30-13.00u. wordt deze workshop gegeven in Haarlem. De kosten zijn normaal €75,-, maar beslis jij deze keer om deel te nemen? Dan ontvang je nu een KORTING van €10,- en betaal je slechts €65,- all in. Mail naar info@grootgelukkindercoaching.nl of neem contact  op om je van een plek te verzekeren.  Meld je vlot aan, want vol=vol ( max. 4 p).

Met vriendelijke groeten,
Lisa Groot

Kindertolk en coach van Groot Geluk Kindercoaching
www.grootgelukkindercoaching.nl

P.s. Ben je benieuwd wat het mij heeft opgeleverd? Lees hier gerust mijn blog bij Relaxed Opvoeden. Het platform waar ouders inspiratie kunnen krijgen over het relaxt opvoeden van baby tot puber.

p.s.1 Wil jij op de hoogte worden gehouden van het aanbod van Groot Geluk Kindercoaching? Schrijf je in hier in en ik hou je op de hoogte.