Workshop: ‘Mijn kind mijn spiegel?’

Zit je kind niet lekker in z’n vel? Maak jij je al een poosje zorgen om, houdt het je al een poosje bezig of erger je je aan je kind? Denk aan bijv. de (heftige) emoties, het (storende) gedrag, de (negatieve) houding, het (irritante) spel, de (zeurende) lichamelijke klachten of de (leer)problemen in z’n ontwikkeling, die je kind laat zien?

Stoei je met vragen of dilemma’s? De relatie met je kind kan een worsteling zijn. Je wordt geraakt waar niemand jou zo kan raken, zowel aangenaam als onaangenaam.

Kinderen spreken van ‘nature’ een andere taal.

Wil jij je laten verrassen door je kind?

Wat jij al weet is dat jullie onderling enorm verbonden zijn met elkaar.

Wist je dat:
* je kind jou wil helpen?
* dat je kind je kan verrassen met zijn boodschap?
* de verbinding magisch kan zijn en je kind jouw helpt je geluk te vinden?

Wees niet bang, ook jij kunt hiermee aan de slag. Met deze workshop krijg je op de meest simpele manier de handvatten die nodig zijn om je kind te helpen om gelukkig te zijn.

Na deze workshop heb je meer zicht op en begrip voor je kind. Dat zal ervoor zorgen dat jullie meer rust, vertrouwen, plezier, harmonie en geluk krijgen. Jij kunt je kind (nog) beter supporteren.

Ben je bereid om het cadeau van je kind te ontvangen of wil jij antwoorden op vragen en zorgen die al een poosje spelen? Ben jij de ouder, die alles over heeft voor jullie kinderen om hen het beste te bieden en behandel jij je kinderen met respect? Ben jij de ouder die jullie kinderen ziet en hoort en er graag voor hen is?

Hieronder één van de reacties van een ouder:

Ik vond het erg waardevol en leerzaam! Dit moet nu even een plek krijgen, maar wellicht bel ik Lisa wel op om mijn gedachtes eens te delen. Sarah

Spreekt dit jou aan en ben je benieuwd wat je kind je wilt vertellen? Kom dan naar de workshop op vrijdagochtend 17 januari 2020 van 9.30-12.30u. in Haarlem. De kosten zijn €25,- all in. Wees er vlot bij, want vol is vol. Mail naar info@grootgelukkindercoaching.nl of neem contact op om je van een plek te verzekeren

Met vriendelijke groeten,
Lisa Groot

Kindertolk en coach van Groot Geluk Kindercoaching
www.grootgelukkindercoaching.nl

P.s. Ben je benieuwd wat het mij heeft opgeleverd? Lees hier gerust mijn blog bij Relaxed Opvoeden. Het platform waar je inspiratie kunt krijgen voor de opvoeding van baby tot puber.