Workshop: ‘Mijn kind mijn spiegel?’

Zit je kind niet lekker in z’n vel? Maak jij je al een poosje zorgen over hem of haar? Erger je je aan je kind en bekruipt je tegelijkertijd een gevoel van schuld en/of schaamte? Denk aan bijv. de (heftige) extreme emoties, de verlatings- of bindingsangst wat zich bv. in afstandelijk of juist claimend gedrag vertaald, ander terugkerend storend gedrag en /of de negatieve houding, het irritante of zorgwekkende spel, zeurende lichamelijke klachten of de (leer)problemen in z’n ontwikkeling, die je kind laat zien?

Kortom, stoei je met vragen of dilemma’s en heb je alles al uit de kast gehaald, maar ontbreken de gewenste resultaten? De relatie met je kind kan een worsteling zijn. Daar weet ik alles van en je kind kan jou raken waar niemand jou zo kan raken, zowel aangenaam als onaangenaam!

Wil jij voorbij de zorgen, problemen en twijfels en wil je rust, vertrouwen, plezier, verbinding, harmonie, een veilige thuisplek creëren?

Kinderen spreken van ‘nature’ een andere taal, die ik jou dolgraag wil laten verstaan. Het brengt een ommekeer in jullie relatie, ten positieve.

Wil jij je laten verrassen door je kind?

Wat jij al weet is dat jullie onderling enorm verbonden zijn met elkaar.

Wist je dat:
* je kind jou wil helpen?
* dat je kind je kan verrassen met zijn boodschap?
* de verbinding magisch kan zijn en je kind jouw helpt je geluk te vinden?

Wees niet bang, ook jij kunt hiermee zélf aan de slag en weet dat dit voorbij alle opvoedtrucs gaat. Met deze workshop krijg je op de meest simpele manier de juiste en logische handvatten die nodig zijn om je kind te helpen om (weer) lekker in z’n vel te zitten.

Na deze workshop heb je meer zicht op en begrip voor je kind. Je kijkt na deze workshop vanuit een ander perspectief. Dat maakt ruimte voor meer rust, vertrouwen, plezier, harmonie en geluk.

Ben je de ouder, die bereid is om de boodschap van je kind te ontvangen?Heb jij alles voor je kind over, maar lukt het je nu niet? Ben jij nieuwsgierig naar opvoeden voorbij de opvoedtrucs? Nu je zover door hebt gelezen en nog steeds enthousiast bent over de inhoud, dan is deze workshop zeker voor jou.

In een eerdere, verkorte versie, waren dit een aantal van de reacties:

Ik vond het erg waardevol en leerzaam! Dit moet nu even een plek krijgen, maar wellicht bel ik Lisa wel op om mijn gedachtes eens te delen. Sarah

Hier vind je meer reviews…

Voor deze dag workshop 2.0 op vrijdag 2 oktober 2020 van 10.00-16.00u. in Haarlem, kun je je hier aanmelden. Er is plek voor 6 p. Normaal zijn de kosten €111,- all in. Besluit je vóór 20 september 2020 je plek te bemachtigen, dan betaal je €99,-.  

Heb jij ook zoveel zin om je te laten informeren en inspireren over de taal van kinderen, waardoor je voor ALTIJD anders naar je kind gaat kijken? Het zorgt ervoor dat je aan de slag kunt voor blijvende verbeteringen, zowel voor je kind als jezelf . Je bent van harte welkom en ik kijk er enorm naar uit om je op deze dag te ontmoeten.

Liefs,
Lisa Groot
Kindertolk® en coach van Groot Geluk Kindercoaching
www.grootgelukkindercoaching.nl

P.s. In een besloten facebookgroep komen liefdevolle ouders samen, die weten dat het ouderschap je kwetsbaar maakt. Wil jij aansluiten, klik dan hier. Om eens live de magie te kunnen ervaren wat liefdevolle ouders samen je kunt bieden, neem dan hier een kijkje en meld je aan voor de eerstvolgende keer.

P.p.s. Mijn missie is om ouders zélf hun kind te laten begeleiden naar geluk, waardoor jij in je kracht komt te staan. Schrijf je in om het gratis E-book te kunnen ontvangen in je mailbox, als je de bevestigende mail ook bevestigt. Je kunt je hier aanmelden, zodat je veel praktische informatie en ideeën krijgt, waaruit jij zelf kunt kiezen wat past binnen jullie situatie.